uhreille tunnistamattomaksi kuvia


Autettuaan vankeinhoidon upseeri tulkita toisen espanjankielisten vanki, Pedro pyysi lisätietoja omassa asiassaan. Upseeri kirjoitti sanan Sieppaus paperille.

Kun Onil kysyi poliisi, miksi he olivat vedetty yli, hän sanoi, “Voin kertoa teille, että olet joitakin vakavia syytöksiä.”

“Ehkä hän halusi jäädä kiinni,” Onil myöhemmin arveltu. “Ehkä aika oli jopa. Ehkä hän oli sisällä liikaa, hän halusi jäädä kiinni. Mutta jos hän teki sen niin, hän on kuitenkin varottava meni mamman taloon ja otti minut kyytiin ja laittoi minut autoon, jos hän tietää että tapahtuisi. ”

Pedro nukkui kotona, kun poliisi herätti hänet.
“Ajattelin, koska minulla oli avoimessa astiassa optio”, hän sanoi. “Niin, en, en tiennyt mitä – Luulin, että he otti minut sen takia.”
Veljekset pidettiin erillisissä soluissa vankilaan. Se olisi enemmän kuin 36 tuntia ennen Pedro ja Onil oppinut todellinen syy ne oli otettu huostaan. “, Sanoin,” Mitä teit, suorittaa stop-merkin tai punaista valoa tai jotain? “Hän sanoi. “Hän sanoo,” Ei, ei. En tiedä. ”

Ariel Castro, 52-vuotias entinen koulubussi kuljettaja, jää Cleveland vankilassa 8.000.000 dollaria joukkovelkakirjalainan. Hän syytettiin neljä syytettä sieppauksesta ja kolme syytettä raiskauksesta.

“Minulla ei ollut minun lukulasit, katsoin ja sanoin,” Oh, avoimiin astioihin. ” Hän sanoi: ‘Ei, lukea sen uudelleen. ” Ja minä sanoin “Oh! Kidnappaus! Mitä tämä tarkoittaa? Kidnappaus? ‘”, Hän sanoi. “Olen ajatellut sieppauksesta. Kuka minä kidnapata?”
Tytär murskata uutisia isänsä väitetään kaapattu ystävä
Onil erillisessä solussa ja edelleen tietämätön karmeita yksityiskohtia, pystyi näkemään hänen veljensä Ariel hetken, kun Ariel käveli matkalla vessaan, hän sanoi.

Ariel Castron veljesten ei enää viitata hänelle sukua. Sen sijaan he kutsuvat häntä “hirviö”, joka pitäisi mädäntyä vankilassa sen jälkeen, kun syytetään sieppauksesta ja hallussaan kolme nuorta naista panttivankina kotiinsa vuosikymmenen.

“Kun hän käveli ohitseni, hän menee,” Onil, et koskaan nähdä minua uudestaan. Rakastan sinua veli. ” Ja se oli siinä “, hän sanoi. “Ja hän pisti nyrkkiä varten kolahtaa.”
Ariel puhui jälleen Onil oli matkalla voidaan kyseenalaistaa etsivä, hän sanoi.

Ensimmäinen merkki ongelmia Onil tuli viime maanantai-iltana, kun hän oli ratsastus hänen veljensä päivällisen jälkeen heidän äitinsä kotiin. Ariel yhtäkkiä muuttunut McDonald’sin parkkipaikalla. Poliisiauto veti auton yli.

“Hän menee” Onil, olen pahoillani. Et tiennyt mitään tästä, Onil. Anteeksi, Onil. ” Ja se oli siinä. Ja niin se on, kun hajosi minun tuonne. Sanoin, “Mitä veljeni tehdä? Mitä hän teki?” ”
Minuuttia myöhemmin kuulusteluhuoneeseen, Onil sai vastauksen etsivä, ja se marmorilattiaisesta häntä.

Kun tarina rikkoi ensimmäisenä, maailma näki kaikki kolme veljestä epäiltyinä jälkeen Cleveland poliisi pidätti heidät viime maanantaina ja julkaisi mugshots. Vasta torstaina, että Pedro ja Onil Castro vapautettiin ja tutkijat sanoivat veljekset osallistunut millään sieppaukset.

“Kun hän näytti minulle kuvia tytöistä, hän kysyi minulta:” Tiedätkö nämä tytöt? “” Onil sanoi.

“Hän sanoo,” Oletko koskaan nähnyt tätä tyttöä? ” ja sanoin: ‘Ei, en ole koskaan nähnyt, että tyttö. ” Ja sitten hän näytti minulle toinen. “Oletko koskaan nähnyt tätä tyttöä?” ja sanoin: ‘Ei, en ole koskaan nähnyt, että tyttö. ” Ja hän sanoo “Se on Gina DeJesus ja Amanda Berry,” ja minun sydämeni laski. Juuri laskenut, ei fyysisesti, mutta en vain, minä vain osui maahan. ”

“Minulla ei ollut mitään tekemistä tämän kanssa, ja en tiedä miten veljeni sai veräjästä niin monta vuotta,” Pedro Castro, 54, sanoi, kun hän ja veljensä Onil Castro, 50, istui alas yksinoikeudella haastattelun CNN: n Martin Savidge tänä viikonloppuna.

Hän oli perehtynyt DeJesus ja Berry koska niiden kuvat ovat jättäneet koko hänen yhteisönsä jälkeen katoamiset. “Sanoin hänelle” He eivät näytä tyttöjä, jotka ovat puristuksiin ja kirjoittaneet ylös “ja hän sanoi” Joo, niin aliravittu he ovat. “”

“Hirvittäviä raakuutta ja kidutusta uhrit kesti vuosikymmenen käsittämätöntä”, syyttäjä Timothy McGinty sanoi.

“Voi, se oli vain sydän-pudottamalla” Onil sanoi. “Aivan kauheaa, kun he sanoivat, että kun hän sanoi, että” Se on Amanda Berry ja Gina DeJesus, ja he olivat veljesi taloon. ” En voinut uskoa sitä, koska tiedät, ei ollut merkkejä mitään sellaista. Olen nähnyt mitään merkkejä. ”

Pedro ja Onil, jotka ovat saaneet tappouhkauksia, koska niiden pidätys, puhui CNN, koska he “haluavat maailman tietävän” heillä ei ollut aavistustakaan heidän veljensä oli pitää naisten vankeudessa hänen Cleveland kotona kaikki nämä vuodet.

Pedro kuulustelun jälkeen saman kurssin.
“Etsivä sanoi,” No, nämä kolme tyttöä ovat veljesi taloon. ” Ja minä vain, mitä sanoa, että jälleen. “Nämä kolme tyttöä ovat veljesi taloon.” “Mitä tarkoitat veljeni luona?” “Hän pelastaa vankeudessa.” “Tarkoitatko, he ovat elossa ja veljeni luona?” “Kyllä.” ”

Hän syytti ryöstää Michelle Knight, nyt 32, elokuussa 2002, kun hän oli 21, Amanda Berry, nyt 27, päivää ennen hänen 17 vuotta huhtikuussa 2003, ja Gina DeJesus, nyt 23, huhtikuussa 2004, kun hän oli 14. DNA-testit paljasti tytär syntyi Berry kuusi vuotta sitten oli siittämä Castro.
Yksittäiskuvat: Keitä Michelle Knight, Amanda Berry ja Gina DeJesus?

DLL Suite Screenshot

Tags: